Λευτέρης Αυγενάκης: «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''»

«Ο κύριος Αυγενάκης εμφανίστηκε στο γκισέ και απαίτησε να μπει στο αεροπλάνο ενώ είχε κλείσει η πτήση»

«Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''» ο Λευτέρης Αυγενάκης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγα 24ωρα νωρίτερα, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου. Ο ίδιος, ζήτησε «συγγνώμη» μέσω ανακοίνωσης του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που χτυπά εργαζόμενο, όμως οι ψεύτικες δικαιολογίες του... δεν πείθουν.

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΟΣΕΥΠΕ, εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για το περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» από τον Λευτερη Αυγενάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε τα όσα τραγικά συνέβησαν το πρωί του Σαββάτο στον αερολιμένα Αθηνών όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε φτάσει με σκοπό να ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός άρχισε να μπερδεύει τις πύλες, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση του. Είχαν προηγηθεί αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού, χωρίς όμως ο ίδιος να εμφανιστεί και έτσι έφτασε καθυστερημένα στην πύλη του, με αποτέλεσμα να χάσει τη πτήση του.

«Ο κύριος Αυγενάκης εμφανίστηκε στο γκισέ και απαίτησε να μπει στο αεροπλάνο ενώ είχε κλείσει η πτήση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''».

Οι φθηνές δικαιολογίες του Λευτέρη Αυγενάκη

Με φθηνές δικαιολογίες προσπαθεί τώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Τι κι αν τον κατέγραψε κάμερα να επιτίθεται σε εργαζόμενο, εκείνος απτόητος πιστεύει ότι με φθηνές συγγνώμες μπορεί να «σβήσει» αυτό που έδειξε η κάμερα. «Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου», λέει τώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, άλλωστε, έχει δημιουργήσει διάφορα θέματα στην κυβέρνηση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κρύψει. Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ήταν κατηγορηματικός: «Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις», κάτι που δείχνει ότι η κυβέρνηση «βράζει».