Βελόπουλος για Αυγενάκη: «Να τον διαγράψει τώρα ο Μητσοτάκης»

Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητεί την άμεση αποπομπή του Λευτέρη Αυγενάκη μετά το ντροπιαστικό περιστατικό στο αεροδρόμιο
Βελόπουλος για Αυγενάκη: «Να τον διαγράψει τώρα ο Μητσοτάκης»
INTIME NEWS
1'

Την διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ζητεί και ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Σχολιάζοντας το περιστατικό χειροδικίας του πρώην υπουργού της ΝΔ κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, ο κύριος Βελόπουλος είπε στους δημοσιογράφους χαρακτηριστικά: «Να τον διαγράψει τώρα και να παραδώσει την έδρα του. Εγώ ξέρω ότι οι Κρητικοί είναι λεβέντες, όχι τραμπούκοι».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

«Οι εικόνες φρίκης που δείχνουν μέχρι πρότινος κορυφαίο υπουργό και σήμερα βουλευτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ξυλοκοπεί υπάλληλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατραπεί σε ένα ανελέητο, αδίστακτο και βαθιά διεφθαρμένο καθεστώς», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση, σε σημερινή ανακοίνωσή της, σχετικά με περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Εκτός από την άμεση αποπομπή του δράστη, ο οποίος πρέπει να λογοδοτήσει άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη, θεωρούμε αυτονόητη και την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος συγκάλυψε διά της σιωπής αυτό το κυβερνητικό ανοσιούργημα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να λυτρωθούν οι Έλληνες», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή