Μαρινάκης για Αυγενάκη: «Ο σεβασμός είναι πρώτη και απόλυτη προϋπόθεση για τα καθήκοντά μας»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως τα αρμόδια όργανα θα λάβουν την απόφαση για την διαγραφή ή όχι του Λευτέρη Αυγενάκη
Μαρινάκης για Αυγενάκη: «Ο σεβασμός είναι πρώτη και απόλυτη προϋπόθεση για τα καθήκοντά μας»
1'

Για την υπόθεση Αυγενάκη, μίλησε ο Παύλος Μαρινάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

«Είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ακολουθείται η διαδικασία που είναι προβλεπόμενη. Θα ακολουθήσει η εισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και θα υπάρξει απόφαση. Υπάρχει επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, όλα αυτά θέλουν μια συγκεκριμένη διαδικασία. Δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση για έναν βουλευτή έτσι απλά. Δεν είναι μια απόφαση δική μου η διαγραφή του. Είναι θέμα κάποιων ωρών η ανακοίνωση της απόφασης. Αυτό το οποίο προκύπτει, τα φαινόμενα αυτά, σαν του κύριου Αυγενάκη, είναι ύψιστης σημασίας. Ο σεβασμός είναι πρώτη και απόλυτη προϋπόθεση για να ασκούμε τα καθήκοντά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Παύλος Μαρινάκης.

Παράλληλα, ο κύριος Μαρινάκης τόνισε πως ο πρωθυπουργός αντέδρασε ακαριαία στα όσα συνέβησαν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε και τις δηλώσεις Σαμαρά στην παρουσίαση βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Νέα Δημοκρατία έχει λάβει ένα ποσοστό το οποίο δεν είναι λευκή επιταγή. Έχουμε ως στόχος την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Έχουμε μια συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν μπορώ να σχολιάσω τα όσα λένε πρώην πρωθυπουργοί. Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα του 2019».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή