Στο γραφείο του Τασούλα ο Αυγενάκης - Συναντήθηκε και με τον Σταύρο Καλαφάτη

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της διαγραφής του Λευτέρη Αυγενάκη 

Στο γραφείο του Τασούλα ο Αυγενάκης - Συναντήθηκε και με τον Σταύρο Καλαφάτη
Φωτογραφία Αρχείου
1'

Στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, με την απόφαση για διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας να είναι ειλημμένη.

Νωρίτερα συναντήθηκε με τον Σταύρο Καλαφάτη, στο γραφείο του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, ο οποίος τον κάλεσε για εξηγήσεις, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Υπουργείο Υγείας μετέβη εσπευσμένα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λευτέρης Αυγενάκης αποχώρησε από το γραφείο του κυρίου Καλαφάτη φανερά εκνευρισμένος, πριν συναντήσει τον πρόεδρο της Βουλής στο γραφείο του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 δήλωσε ότι είναι δεδομένη η άρση ασυλίας του και θα διερευνηθεί το εν λόγω περιστατικό.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ ενεπλάκη σε ντροπιαστικό περιστατικό στο αεροδρόμιο, όπου χειροδίκησε κατά υπαλλήλου. Το συμβάν ακολούθησε ντόμινο αντιδράσεων, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός χώρος καταδίκασε την συμπεριφορά Αυγενάκη ζητώντας την άμεση παραίτησή του.

Πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός είναι πολύ ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη και όλα δείχνουν ότι θα τον διαγράψει από τη Νέα Δημοκρατία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζητά να παραδώσει και την έδρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή