Δεν πτοήθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης: Μετά το αεροδρόμιο, «πούλησε» τσαμπουκά και σε δημοσιογράφο

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου χαρακτήρισε αγενέστατο τον Λευτέρη Αυγενάκη, μετά από συνομιλία που είχε με δημοσιογράφο της «Super Katerina» 

Το πρόσωπο της ημέρας είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού κατά υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ενεπλάκη.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Katerina» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην υπουργό, αλλά ο ίδιος ήταν αγενέστατος, όπως αποκάλυψε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ενώ με επιτακτικό ύφος ζήτησε από την ρεπόρτερ της εκπομπής κλείσει το τηλέφωνο.

«Ο κ. Αυγενάκης, τον βρήκαμε και ήταν αγενέστατος, λυπάμαι που θα το πω. Ήταν αγενέστατος. Προσπαθούσαμε να τον βρούμε, γιατί μιλούσε και σε άλλα κανάλια. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο και με πάρα πολύ κακό ύφος απαίτησε να κλείσουμε το τηλέφωνο λέγοντας “τι σου είπα; αυτό που σου είπα εγώ!”. Αλήθεια, είμασταν τρεις άνθρωποι πάνω στο γραφείο, με ανοιχτή ακρόαση, γιατί όλοι ψάχναμε να τον βρούμε. Είναι ντροπή, είναι πάρα πολύ μεγάλη ντροπή και είναι ανθρώπινη ντροπή, όχι μόνο πολιτική», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο «αέρα» της εκπομπής του Alpha.

Σχετικές ειδήσεις