Δεν παραδίδει την έδρα του ο Λευτέρης Αυγενάκης

Την αλαζονική του συμπεριφορά εξακολουθεί να επιδεικνύει ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δεν παραδίδει την έδρα του παρά τη διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας 
Δεν παραδίδει την έδρα του ο Λευτέρης Αυγενάκης
SOTIRIS_DIMITROPOULOS
3'

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Λευτέρης Αυγενάκης. «Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Λευτέρης Αυγενάκης: «Χτυπούσε, έβριζε και πέταγε καρέκλες»

«Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''» ο Λευτέρης Αυγενάκης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγα 24ωρα νωρίτερα, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις σύσσωμου του πολιτικού κόσμου και της κοινής γνώμης. Ο ίδιος, ζήτησε «συγγνώμη» μέσω ανακοίνωσής του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που χτυπά εργαζόμενο, όμως οι ψεύτικες δικαιολογίες του... δεν πείθουν.

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΟΣΕΥΠΕ, εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για το περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» από τον Λευτερη Αυγενάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε τα όσα τραγικά συνέβησαν το πρωί του Σαββάτο στον αερολιμένα Αθηνών όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε φτάσει με σκοπό να ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός άρχισε να μπερδεύει τις πύλες, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση του. Είχαν προηγηθεί αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του Λευτέρη Αυγενάκη, χωρίς όμως ο ίδιος να εμφανιστεί και έτσι έφτασε καθυστερημένα στην πύλη του, με αποτέλεσμα να χάσει τη πτήση του.

«Ο κ. Αυγενάκης εμφανίστηκε στο γκισέ και απαίτησε να μπει στο αεροπλάνο ενώ είχε κλείσει η πτήση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ''έχω ασυλία''».

Οι φθηνές δικαιολογίες του Λευτέρη Αυγενάκη

Με φθηνές δικαιολογίες προσπάθησε ο Λευτέρης Αυγενάκης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Τι κι αν τον κατέγραψε κάμερα να επιτίθεται σε εργαζόμενο, εκείνος απτόητος πιστεύει ότι με φθηνές συγγνώμες μπορεί να «σβήσει» αυτό που έδειξε η κάμερα. «Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου», έλεγε το πρωί της Τετάρτης ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, πάντως, έχει δημιουργήσει διάφορα θέματα στην κυβέρνηση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κρύψει. Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ήταν κατηγορηματικός: «Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις». Και τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διέγραψε από την κυβέρνηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη τελικά να μην παραδίδει την έδρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:19ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί