Λευτέρης Αυγενάκης: Γνώριζαν όλοι για τον ξυλοδαρμό - Έγγραφο ντοκουμέντο

Το e-mail που «καίει» τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό χειροδικείας του Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρομιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, έγγραφο ντοκουμέντο που αποκάλυψε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αποκαλύπτει ότι από το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 19:36 είχε σταλεί e-mail από την ΟΣΕΥΠΕ, σε όλους τους βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές του Ιουνίου 2023, τους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης καθώς και μερίδα δημοσιογράφων, το οποίο ενημέρωνε ότι υπήρχε περιστατικό.

Ένα μήνυμα το οποίο φυσικά έλαβε και ο άμεσα ενδιαφερόμενος Λευτέρης Αυγενάκης, ως και ο ίδιος εκλεγμένος βουλευτής.

Πηγή: Glomex/ANT1

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πριν λάβει έκταση το γεγονός το βίντεο που αποδεικνύει την εγκυρότητα της καταγγελίας για τον πρώην υπουργό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κινήθηκε άμεσα και στενός του συνεργάτης επικοινώνησε με τον ίδιο τον Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας του εξηγήσεις για την συμπεριφορά του.

Από την πλευρά του βέβαια, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατιάς παρά το ότι και ο ίδιος πήρε το e-mail και αντιλήφθηκε ότι υπήρχε μία πρώτη αντίδραση, αποσιώπησε το συμβάν και μόνο όταν αυτό κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ προχώρησε σε ανάρτηση, δίνοντας φθηνές δικαιολογίες και ξεκαθαρίζοντας στις τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Ήταν εκτός εαυτού, φοβήθηκα»

Την ίδια ώρα ο άτυχος υπάλληλος που δέχθηκε την αδικαιολόγητη οργή του Λευτέρη Αυγενάκη «έσπασε» τη σιωπή του για όσα βίωσε στο αεροδρόμιο.

«Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία», ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο νεαρός, μετά την έκταση που πήρε το συμβάν αλλά και την αντίδραση της κυβέρνησης με την διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, έκανε μήνυση σε βάρος του, καλούμενος στο πλαίσιο της προανακριτικής εξέτασης.

Οι πληροφορίες δε αναφέρουν ότι εκτός από το επίμαχο βίντεο, υπάρχει και επιπλέον υλικό, που δείχνει την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη στον εργαζόμενο και την άκρως προκλητική συμπεριφορά που επέδειξε.