Μαρινάκης για Αυγενάκη: Μετά από τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να πολιτευτεί ξανά με τη ΝΔ

Ξεκάθαρη στάση για την υπόθεση Αυγενάκη πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Μαρινάκης για Αυγενάκη: Μετά από τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να πολιτευτεί ξανά με τη ΝΔ
1'

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι αλαζονικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά πως συμπεριφορές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ δεν είναι ανεκτές από τη Νέα Δημοκρατία» και δεν πρόκειται κάποιος με τέτοιες συμπεριφορές να πολιτευτεί ξανά με την παράταξη.

Νωρίτερα, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε τονίσει: «Θα ήταν αδιανόητο ένας άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά να συνεχίσει να πολιτεύεται υπό τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρετε, για εμάς οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια διότι ο βομβαρδισμός με λόγια χωρίς αντίστοιχες πράξεις, είναι εκείνος ο οποίος τελικά απαξίωσε την πολιτική στα μάτια νέων ανθρώπων και ιδιαιτέρως της δικής μου γενιάς», τόνισε, και συνέχισε: «Για το λόγο αυτό ο Πρωθυπουργός σε ζητήματα συμπεριφοράς αντιδρούσε πάντα ”ακαριαία” με απομακρύνσεις από υπουργεία ή ακόμα και από ψηφοδέλτια. Είτε αυτά τα ζητήματα π.χ. αφορούσαν έναν χορό που δεν έπρεπε να χορευτεί, είτε την απόλαυση διακοπών τη στιγμή που η χώρα βρισκόταν σε κρίση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή