Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε σε όλη την Ευρώπη τη λέξη κωλοτούμπα

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε σε όλη την Ευρώπη τη λέξη κωλοτούμπα
1'

«Η ποινή που επεβλήθη ακαριαία στον Λευτέρη Αυγενάκη είναι η μέγιστη που μπορεί να επιβληθεί σ' έναν βουλευτή και συνεπάγεται την αποχώρησή του απ' όλα τα όργανα του κόμματος», εξήγησε ο Παύλος Μαρινάκης για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου της αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τη διαγραφή του βουλευτή.

Ο Παύλος Μαρινάκης συμπλήρωσε πως αυτό έγινε μέσα σε λίγες ώρες, «αμέσως μόλις κατέστη εφικτή η παρουσία του στην καθ' ύλην αρμόδια επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ, μετά το πέρας παροχής εξηγήσεων. Ελήφθη η σχετική απόφαση». Η εν λόγω απόφαση, πρόσθεσε, ήταν αντίστοιχη με τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τις ημέρες της διακυβέρνησής του.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί, είπε στη συνέχεια ο Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε σε όλη την Ευρώπη τη λέξη κωλοτούμπα και μας έμαθε στην Ελλάδα την αξία της καρέκλας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπενθύμισε τις συμπεριφορές βουλευτή κατά δημοσιογράφων αλλά και τις αμετάκλητες καταδίκες για σοβαρότατα αδικήματα, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ «τις επιβραβεύει με νέες υποψηφιότητες. Μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που σε όλες τις περιπτώσεις συμπεριφορών έχουμε άμεσες αντιδράσεις;» αναρωτήθηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή