Καταγγελία για νέα υπόθεση Αυγενάκη - Βουλευτής της ΝΔ έβαζε φωτιά σε τραπέζια σε πανηγύρι

Σοβαρές καταγγελίες κατά του βουλευτή Ξάνθης, Σπύρου Τσιλιγγίρη, έκανε δημοσιογράφος
Καταγγελία για νέα υπόθεση Αυγενάκη - Βουλευτής της ΝΔ έβαζε φωτιά σε τραπέζια σε πανηγύρι
2'

Μπροστά σε μια νέα υπόθεση Αυγενάκη είναι η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία δημιούργησε επεισόδιο σε τοπικό πανηγύρι.

Την καταγγελία έκανε ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στο κανάλι Next tv Θράκης – Μακεδονίας προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πάνος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης φέρεται ότι πρωταγωνίστησε αρνητικά σε γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φτάνοντας στο σημείο να βρίζει και να απειλεί πολίτες, αλλά και να βάζει μαζί με την παρέα του φωτιά με ουίσκι σε τραπέζι!

Ακούστε το απόσπασμα:

Αιτία του ξεσπάσματος του Σπύρου Τσιλιγγίρη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Παπαδόπουλου, αποτέλεσε η προσέγγιση συγγενικού προσώπου τοπικού «άσπονδου φίλου» του βουλευτή, ενός ντόπιου επιχειρηματία και κομματάρχη.

Ο πολίτης πήγε να χαιρετήσει τον τοπικό βουλευτή, ο οποίος, αντί να απολαμβάνει τον ανιψιό του που έπαιζε (και μάλιστα ωραίο) κλαρίνο, έγινε έξαλλος, βρίζοντάς τον, απειλώντας τον και βάζοντας φωτιά σε τραπέζι, κάνοντας άνω κάτω το γλέντι των Σαρακατσάνων περιοχής της Ξάνθης!

Ο δημοσιογράφος, περιγράφοντας το περιστατικό με βάση μαρτυρίες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις», με τον ίδιο να περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο Πάνος Παπαδόπουλος έστειλε και δημόσιο μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εφυγε ο κόσμος από το γλέντι. Μαζέψτε τον. Είναι στελέχη με αλαζονεία», προσθέτοντας: «Να καίγονται ουίσκι και να βάζει φωτιά σε τραπέζια! Αυτό είναι αλαζονεία! Σηκώθηκαν και φύγαν οι άνθρωποι που πήγαν να γλεντήσουν. Είναι τσαμπουκάς της εξουσίας».

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή