Βροντερό «όχι» της «Φρουράς Τσίπρα»: Καταψήφισαν «7» την εισήγηση για Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ:  Ο πρώτος γύρος της σφοδρής εσωκομματικής σύγκρουσης απέδειξε πως η περιδίνηση του κόμματος της αντιπολίτευσης συνεχίζεται 
Φωτ.: Eurokinissi

Άρχισαν τα όργανα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με τη συνεδρίαση να είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr επτά στελέχη καταψήφισαν την εισήγηση.

Συγκεκριμένα καταψήφισαν οι:

-Όλγα Γεροβασίλη

- Κώστας Ζαχαριάδης,

-Θανάσης Θεοχαρόπουλος,

-Ζωή Καρκούλια,

-Κατερίνα Νοτοπούλου,

-Γιάννης Ραγκούσης και

-Ελένα Συμεωνίδου

Τι σημαίνει πρακτικά το βροντερό «όχι» της «Φρουράς Τσίπρα» στην εισήγηση Κασσελάκη

Αναλυτικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία υπήρξε ο πρώτος γύρος της σφοδρής εσωκομματικής σύγκρουσης, ανάμεσα στην πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη και τη «Φρουρά Τσίπρα», που αναμένεται να κορυφωθεί στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι πληροφορίες από τον έκτο όροφο της Κουμουνδούρου, όπου πραγματοποιείται η κρίσιμη συζήτηση του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βγαίνουν με το «σταγονόμετρο» - δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης.

Ωστόσο, τα στελέχη της «Φρουράς Τσίπρα» Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Ζωή Καρκούλια, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Ελένα Συμεωνίδου, καταψήφισαν την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, για τη συνεδρίαση ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής.

Νωρίτερα, κατά την άφιξη του, ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δέκτης των διαμαρτυριών των εργαζόμενων της «Αυγής», που πραγματοποίησαν συγκέντρωση ενάντια στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε mea culpa, αναγνωρίζοντας ότι ήταν λάθος ο τρόπος που έκλεισε το φύλλο.