ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ύστερα από σχεδόν επτάμισι ώρες, ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας
EUROKINISSI.
2'

Τέλος έλαβε, έπειτα από περίπου επτάμισι ώρες, η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Με το πέρας της συνάντησης, τα μέλη της συνάντησαν τους εργαζόμενους της «Αυγής», ενώ αύριο στις 14:00 (05/07) ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να έχει περαιτέρω συζητήσεις μαζί τους.

Τα μηνύματα και οι πληροφορίες για όσα ειπώθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εντελώς αντιφατικά, όπως έγραψε νωρίτερα το Newsbomb.gr, αφού πηγές της Κουμουνδούρου έκαναν λόγο για μία συνεδρίαση που διεξήχθη σε γόνιμο και παραγωγικό κλίμα και όχι με εντάσεις, τονίζοντας πως δεν υπήρξε ψηφοφορία.

Όμως, από την πλευρά τους, τα στελέχη της «Φρουράς Τσίπρα», δηλαδή οι Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Ζωή Καρκούλια, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Ελένα Συμεωνίδου, επέμειναν ότι και ψηφοφορία έγινε και πως καταψήφισαν την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, για τη συνεδρίαση εν όψει της Κεντρικής Επιτροπής. Μάλιστα, επεσήμαναν ότι άσκησαν σκληρή κριτική για όλα τα ζητήματα, αλλά μέσα σε πολιτικό και πολιτισμένο κλίμα και χωρίς ακρότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν τα παρακάτω από τα κορυφαία στελέχη:

Όλγα Γεροβασίλη: «Στέφανε και εμείς έχουμε εκλεγεί ως μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και ως βουλευτές, απευθείας από τη βάση και τους ψηφοφόρους του κόμματος. Πρέπει να συνεδριάζουν τα όργανα και να μας ακούς».

Κώστα Ζαχαριάδης: «Η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα έχει πληγώσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να ανακληθεί».

Γιάννης Ραγκούσης: «Πρέπει να καταθέσουμε μΊα πρόταση για τη διαύγεια και για τα κόμματα. Δεν μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα για τα οικονομικά του κόμματος μας».

Ο κατευναστικός Κασσελάκης

Παράλληλα, οι πληροφορίες από τους συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη χαρακτήρισαν την εισήγηση του προέδρου ως «ενωτική και προωθητική». «Μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Χρειάζεται ομόνοια, προγραμματικές προτάσεις και ενότητα», φέρεται να είπε.

«Μπορούμε να βρούμε τρόπο για σε κοινοβουλευτική συνεργασία με άλλα κόμματα -κυρίως με το ΠΑΣΟΚ- για να δούμε πώς μπορούμε να υπάρξουν κοινές δράσεις», προσέθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή