Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια

Τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Νίκο Δένδια, υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια
1'

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μισή ώρα, οι δύο άνδρες συνομίλησαν για τις διεθνείς εξελίξεις και ιδιαίτερα για τους πολέμους που έχουν ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή και επηρεάζουν την πατρίδα μας.

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε ότι το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, παρακολουθεί πολύ στενά τις διεθνείς εξελίξεις και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διαφυλάξει τα εθνικά συμφέροντα, ενώ τόσο ο υπουργός όσο και ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκαν να επικρατήσει σύντομα η ειρήνη.

Εξάλλου, αναφέρθηκαν στην αγαστή συνεργασία που έχουν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσής της με το Υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των στρατιωτικών ιερέων και άλλων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επί της υποδοχής του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας ήταν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο διευθυντής του ΙΠΕ, αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή