Παύλος Γερουλάνος: Είμαι έτοιμος να ετοιμάσω το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την εξουσία

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 

«Παρακολουθώ πολύ στενά όλες τις αγωνίες της κοινωνίας και προσπαθώ να βρω λύσεις, η σχέση μου με την τοπική κοινωνία ειναι πάρα πολύ στενή, γνωρίζω από προσωπική πείρα και από την εταιρεία μου τα προβλήματα των πολιτών» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας για τους λόγους που διεκδικεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Το βασικό ερώτημα είναι πώς θα χτυπήσουμε τις μεγάλες ανισότητες σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία. Το τελευταίο είναι η πηγή των μεγαλύτερων ανισοτήτων στην Ελλάδα σήμερα», είπε αρχικά ο βουλευτής, καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.

«Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να αποσυγκεντρώσουμε την εξουσία, να την πάμε όσο πιο κοντά στην κοινωνία», σημείωσε ενώ σε ερώτηση αν είναι έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός, τόνισε: «Είμαι έτοιμος να ετοιμάσω το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την εξουσία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κύριος Γερουλάνος είπε «η δουλειά που έχουμε είναι μεγάλη, πρέπει να ανοιξουμε το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, να συνθέσουμε προοδευτικές δυνάμεις, που είναι σε αδράνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε πολλή δουλειά και πρέπει να την κάνουμε εξαιρετικά γρήγορα».

Για τις πολλές υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «Όλα ωριμάζουν μέσα από αυτή την διαδικασία. Όσο περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο περισσότερο θα απλωθούμε στην κοινωνία».