Χρήστος Σπίρτζης: Ελπίζω να μην απαξιώνεται η Αυγή για να πουληθούν περιουσιακά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με τους υπαινιγμούς του κ. Κασσελάκη για «μαύρα ταμεία», «όποιο στοιχείο έχει πρέπει να το πάει στο εισαγγελέα και να το δώσει στη δημοσιότητα» σημείωσε ο κ. Σπίρτζης
Χρήστος Σπίρτζης: Ελπίζω να μην απαξιώνεται η Αυγή για να πουληθούν περιουσιακά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ
INTIME.
2'

Αντίθετος σε ένα ενδεχόμενο εκποίησης περιουσιακών στοιχείων της εφημερίδας «Αυγής» του «Κόκκινου», αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εμφανίστηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μάλιστα, ο Χρήστος Σπίρτζης επανέλαβε ότι «υπάρχει η τακτική Χατζηδάκη, απαξιώνεις κάτι και μετά το πουλάς ελπίζω να μην πάμε σε τέτοιες τακτικές για την «Αυγή», για το Κόκκινο, για τα περιουσιακά στοιχεία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ». «Ελπίζω η τακτική αυτή, το λέω πολύ καθαρά, η τακτική αυτή να μην οδηγήσει σε πώληση των περιουσιακών στοιχείων του κόμματός μας. Επειδή στην αγορά είμαστε και ακούμε τριγύρω».

Στο ίδιο πλαίσιο, «δεν είναι καθόλου τιμητικό» σχολίασε ο πρώην υπουργός να συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και να πραγματοποιείται παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους, «γιατί κάποιος πρόεδρος του από την Αμερική είπε ότι δεν βγαίνει το καθημερινό φύλλο χωρίς να το έχει συζητήσει πουθενά ούτε με τα όργανα του κόμματος, ούτε με τους εργαζόμενους, ούτε με κανέναν».

Αναφορικά με τους υπαινιγμούς του κ. Κασσελάκη για «μαύρα ταμεία», «όποιο στοιχείο έχει πρέπει να το πάει στο εισαγγελέα και να το δώσει στη δημοσιότητα, αλλά εδώ δεν τολμά να δώσει μια λίστα με τους μισθοδοτούμενους που έχει στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Σπίρτζης, συμπληρώνοντας πως «να τους δώσει να ξέρουμε ποιοι είναι αν μετέχουν στα όργανα και τι δουλειά κάνουν γιατί εδώ έχουμε έναν στρατό. Γιατί όταν επέλεξε να ανοίξει θέμα διώχνοντας κάποιους ανθρώπους, όπως ο κ. Θεοχαρόπουλος, οφείλει να δώσει στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην πέφτει λάσπη στον ανεμιστήρα, να δώσει λοιπόν στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι έχουν μισθοδοτούμενη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Γιατί, όταν επιχειρεί κύριε Σιαδήμα, να δείξει ότι υπάρχει μια κομματική γραφειοκρατία που τον αντιπολιτεύεται, γιατί θα τρελαθούμε εδώ! Είμαι εγώ κομματική γραφειοκρατία που δεν ήμουνα ποτέ και δεν είναι αυτοί που είναι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη;».

«Είναι η εκατοστή mea culpa που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης»

Ερωτηθείς για τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και το ενωτικό κλίμα που επέδειξε ο Πρόεδρος του κόμματος, «είναι η εκατοστή mea culpa που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. Αν είχαμε συλλογική λειτουργία, πολλά από αυτά που έχει πει mea culpa, θα τα είχε αποφύγει ή αν άκουγε κάποιον άνθρωπο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή