Πολάκης: Η λογική να ενωθούμε όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε είναι καταστροφή

Συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ 

Κυβερνητικό πρόγραμμα ζήτησε κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης.

Επίσης αναφέρθηκε στα περί σύμπραξης της Κεντροριστεράς και συγκεκριμένα είπε πως το να ενωθούμε όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε, είναι γραμμή που οδηγεί σε καταστροφή.

Στη συνέχεια ανήρτησε στα social media την ομιλία του με το σχόλιο:

«Μόλις μίλησα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

1)Για να υπάρξει εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης και να μην ξανακερδισει ο Μητσοτάκης πρέπει κατ αρχην να ΠΕΙΣΟΥΜΕ το 1.000.000 ψηφοφορους του αριστερού δημοκρατικού στρατοπέδου που χάσαμε προς την αποχη ,να επανελθουν στην ενεργό πολιτική δράση και να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές!!

2) Για να γίνει αυτό πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εκπέμψει ένα σοβαρό ,συγκεκριμένο σς σύγκρουση με τη διαπλοκή ,με αναδιανομή απο το μεγάλο πλούτο προς τη μισθωτή εργασία και τους μικρομεσαίους ,με περιγραφή της παραγωγικής ανασυγκρότησης ανα περιφέρεια ,με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με αποκατάσταση της αξιας της εργασίας με βαθιές αλλαγές στη Δικαιοσύνη, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που πρεπει να εκπεμφθεί ΚΑΙ από το Καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου.

3) Με βάση αυτό το πρόγραμμα ως το νέο σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο ,θα καλέσουμε τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία!

Αλλιώς η λογική να ενωθούμε όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε, είναι γραμμή που οδηγεί σε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους συντρόφους!»