ΣΥΡΙΖΑ: Έντονος διάλογος μεταξύ Καλπάκη - Μπενίση μπροστά σε δημοσιογράφους

Συγκρούστηκαν ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Μπενίσης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Γιάννης Μπενίσης
ΣΥΡΙΖΑ: Έντονος διάλογος μεταξύ Καλπάκη - Μπενίση μπροστά σε δημοσιογράφους
Eurokinissi
1'

Έντονο διάλογο μπροστά σε δημοσιογράφους και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και μέλος του Οργάνου, Στέργιος Καλπάκης, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Γιάννη Μπενίση.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Μπενίσης φέρεται να ρώτησε τον Καλπάκη: «Τι σε ενόχλησε απ’ αυτά που είπα;», με τον δεύτερο να του απαντά: «Ότι είπες για όλους εκτός από τον Κασσελάκη που λέει για μαύρα με αναρτήσεις από την Αμερική».

«Κάντε καταγγελία αν θέλετε και θα δείτε πώς θα την αντιμετωπίσουμε» ακούστηκε τότε να λέει ο Μπενίσης, με τον Καλπάκη να λέει έντονα: «Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά, Γιάννη. Σας βλέπουμε».

Νωρίτερα στην ομιλία του ο κ. Καλπάκης είχε αναφέρει: «Είναι υποκρισία να λέει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας ότι “κάποιοι λένε δημόσια την αποψάρα τους”, αλλά να μη λέει τίποτα για το γεγονός ότι εδώ και έναν μήνα έχει γίνει άνω - κάτω ένα ολόκληρο κόμμα, με αναρτήσεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή