Η απάντηση του Φειδία Παναγιώτη για τις «δοκιμασίες» στο TikTok: «24 χρονών είμαι, κάνω λάθη»

Ο Φειδίας Παναγιώτου αποκάλυψε τον μισθό που λαμβάνει αλλά και τα πρόσωπα των συνεργατών του

Η απάντηση του Φειδία Παναγιώτη για τις «δοκιμασίες» στο TikTok: «24 χρονών είμαι, κάνω λάθη»
Ο ευρωβουλευτής της Κύπρου Φειδίας Παναγιώτου
Instagram
2'

«Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη», είναι η απάντηση που έδωσε ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου με αφορμή τις δοκιμασίες που έβαζε σε περαστικούς μαζί με έναν άλλον TikToker, όπως για παράδειγμα σε ένα νεαρό να μασήσει γόπα τσιγάρου για 50 ευρώ.

Μετά τα 50 ευρώ που μοίραζε σε νεαρούς για να φιλήσουν στο στόμα έναν άγνωστο ή να βουτήξουν ημίγυμνοι στο σιντριβάνι, ο 24χρονος εκλεγμένος ευρωβουλευτής προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις όταν ανέβασε στο Τικ Τοκ πως αυτό που του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το «δωρεάν» ανθρακούχο νερό.

Ο 24χρονος influencer, ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ στην ζωή του, στις 16 Ιουνίου θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ένας από τους 720 εκλεγμένους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Φειδίας Παναγιώτου: Αποκάλυψε τον μισθό

Από την ημέρα που εκλέχθηκε, ο Φειδίας Παναγιώτου ενημερώνει καθημερινά τους 200.000 ακολούθους του για κάθε τι που κάνει. Σε άλλο βίντεο αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τον μισθό που παίρνει ο ίδιος και όλες τις παροχές που απολαμβάνει.

Σε συνέντευξη του πριν δύο μέρες στην κυπριακή τηλεόραση άσκησε κριτική για τις μεγάλες σπατάλες και τους παχυλούς μισθούς των ευρωβουλευτών. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δέχεται βροχή βιογραφικών με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται ρουσφέτια.

Οι συνεργάτες του Φειδία Παναγιώτου

Ο πρώτος συνεργάτης που προσέλαβε είναι ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, συστήνοντας τον ως κύριο Λουκάνικο. «Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου στην Ευρωβουλή. Γνωρίστε τον Λουκάνικο, είναι ο καθηγητής μου στο σχολείο και γίναμε κολλητοί γιατί είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που ξέρω».

Ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβε είναι ο νεαρός που μαζί κατάφεραν να φτάσουν τους 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο youtube. «Αυτός είναι ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου ως μέλος της Ευρωβουλής. Γνωρίστε τον Χέσους. Ήταν ο παραγωγός μου στο Youtube και ο εικονολήπτης που μαζί φτάσαμε δεκάδες χιλιάδες προβολές».

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός influencer εισάγει έναν διαφορετικό τρόπο άσκησης της πολιτικής, αφού προανήγγειλε διαδικτυακό δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει πορευτεί ανεξάρτητος μέσα στη Ευρωβουλή ή αν θα πρέπει να εισχωρήσει σε κάποια ομάδα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή