Ο Κασσελάκης κλιμακώνει τον πόλεμο κατά Τσίπρα – Συκοφαντίες, υπονοούμενο και «μαύρα ταμεία» ν.2

Νέος γύρος περικοπών στα κομματικά Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης κλιμακώνει τον πόλεμο κατά Τσίπρα – Συκοφαντίες, υπονοούμενο και «μαύρα ταμεία» ν.2
4'

Τη στρατηγική της «λάσπης στον ανεμιστήρα», με εμφανή στόχο να σπιλώσει την υπόληψη του Αλέξη Τσίπρα, επιλέγει να χρησιμοποιήσει ξανά η Κουμουνδούρου, επιδιώκοντας αυτή τη φορά να μην της γυρίσει «μπούμερανγκ» η κίνηση αυτή, όπως συνέβη προ ολίγον ημερών.

Τότε, δηλαδή, που ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε μια ανούσια και εκτός πλαισίου συζήτηση περί «μαύρων ταμείων» στον ΣΥΡΙΖΑ, που εν τέλει κατέληξε σε «Βατερλώ», καθώς τόσο οι στενότεροι συνεργάτες του, όσο και ο ίδιος, αναγκάστηκαν να σε δημόσιες αναδιπλώσεις.

Όπως και να έχει, καθίσταται σαφές πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχίσει τις επιθέσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα, με στόχο να απαλλαγεί μια και καλή από την παρουσία του, έτσι ώστε να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ στο «ΙΧ» κόμμα που ονειρεύεται.

«Μαύρα ταμεία», μέρος δεύτερο

Υπό αυτό το πρίσμα, δεν προκαλεί καμιά εντύπωση το ότι ανεβαίνει η παράσταση «Μαύρα Ταμείο, μέρος δεύτερο» από την Κουμουνδούρου. Διαρροές περί 2.5 εκατομμυρίων ευρώ απόκλισης στα έσοδα από την κρατική επιχορήγηση και στις δαπάνες για εκλογές, έκαναν την εμφάνιση τους και διαψεύστηκαν από κανέναν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, ανέλαβαν τα «άμισθα» τρολ να το διαδώσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απάντηση για αυτές τις διαρροές, ήρθε από τον πρώην οικονομικό διευθυντή του κόμματος, Θύμιο Γεωργόπουλο.

«Οι συκοφάντες ας μάθουν ότι: και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες έχουν συνταχθεί αναλυτικές καταστάσεις εσόδων - δαπανών, έχουν υποβληθεί εντός 2μήνου από την ημερομηνία διεξαγωγής της κάθε μίας εκλογικής αναμέτρησης, έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές του δημοσίου και δεν μας έχει καταλογιστεί (έστω για τυπικούς λόγους) ούτε ένα ευρώ», ανέφερε σε ανάρτηση του.

Συμπλήρωσε, επίσης, πως «Επειδή κάποια στιγμή αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώνει, οι “πηγές” ή ο υπεύθυνος των «πηγών» ο οποίος έχει την άποψη της διακίνησης «μαύρων» χρημάτων, ας καλέσει επιτέλους Οικονομικό Εισαγγελέα, Ελεγκτική Εταιρεία ή Ορκωτούς λογιστές για να βεβαιώσει τα όσα διαρρέει ή καταγγέλλει, όπως τόνισα ΚΑΙ στην ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή. Να σταματήσει όμως να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταντάει απίστευτα κουραστικό…».

Νέος γύρος περικοπών στα κομματικά Μέσα

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε την οργή της βάσης και σχεδόν του συνόλου των στελεχών του κόμματος, ανοίγοντας τη συζήτηση περί «μαύρων ταμείων». Έκανε, δηλαδή, κάτι που δεν είχε τολμήσει να κάνει ούτε ο σκληρότερος αντίπαλος του - όπως ορθά επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Συμεών Κεδίκογλου. Να αφήσει αιχμές για την εντιμότητα του Αλέξη Τσίπρα.

Αρκετοί εκτίμησαν τότε, πως όλα αυτά έγιναν ως αντιπερισπασμός για τον «ξαφνικό θάνατο» στο καθημερινό φύλλο της «Αυγής» - τον οποίο αποκάλυψε το Newsbomb.gr. Τώρα, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν γίνει αισθητά χειρότερα. Διότι όχι μόνο δεν κατάφερε να βρει «αποδιοπομπαίο τράγο» στον οποίο θα φόρτωνε τη δική του επιλογή, αλλά έχει αφήσει απλήρωτους και τους εργαζόμενους στο κόμμα και τα Μέσα Ενημέρωσης του.

Μια επιλογή, προφανώς, πολιτική, αφού είχε την ευκαιρία επί μήνες να δουλέψει πάνω σε ένα σχέδιο που θα απέτρεπε αυτό το ενδεχόμενο. Όμως, δεν έπραξε τίποτα για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Αντίθετα, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν στη σημερινή κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την «Αυγή», έρχονται δραστικές περικοπές και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5». Ήδη ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι, πως από τον Σεπτέμβριο που θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού, το ζωντανό πρόγραμμα θα σταματάει στις 15.00 – κάτι που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση του.

Επίσης, αναμένεται να ανακοινωθεί και πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, η οποία θα περιλαμβάνει δυσμενέστερους όρους από εκείνους που είχε προσφέρει προ δύο ετών η απερχόμενη διοίκηση και περιλάμβανε μισθούς δύο ετών.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή