Σπίρτζης: Δέκα άνθρωποι είναι τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπεσμένοι στιχουργοί και άλλοι

«Είναι 10 άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι», αποκάλυψε ο Χρήστος Σπίρτζης για τα λεγόμενα και ως τρολ

Χρήστος Σπίρτζης
INTIME NEWS
1'

Επίθεση σε εκείνους που μέσω διαδικτύου στηρίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και κάνουν επιθέσεις σε όσους διαφωνούν μαζί του έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι 10 άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι», αποκάλυψε ο Χρήστος Σπίρτζης για τα λεγόμενα και ως τρολ.

«Εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, «υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη Νέα Δημοκρατία με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος;».

Όπως είπε «υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

«Άρα κάποιοι πληρώνονται για να υποστηρίζουν τον Κασσελάκη στα social media;», ρώτησε ο δημοσιογράφος του Οpen, με τον Χρήστο Σπίρτζη, να απαντά: «Βέβαια. Εγώ ζήτησα τον κατάλογο των ανθρώπων που έχουν έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με οποτεδήποτε μέσω του ΣΥΡΙΖΑ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή