Νέα χτύπημα κάτω από τη μέση Κασσελάκη κατά Τσίπρα: Να αναλύσει τα λάθη του

Για ακόμη μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα ενώ άφησε ανοιχτό το ζήτημα διαγραφής Σπίρτζη 

Νέα χτύπημα κάτω από τη μέση Κασσελάκη κατά Τσίπρα: Να αναλύσει τα λάθη του
2'

«Όσα λάθη έχουν γίνει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να τα αναλύσουν οι ιστορικοί, οι πολιτικοί αναλυτές και προφανώς ο τέως Πρόεδρος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Σε νέο αδιανόητο κρεσέντο κριτικής κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο Talk Radio.

Ερωτηθείς για το εάν ο κ. Τσίπρας γνώριζε την οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απάντησε: «προφανώς, γιατί υπήρξε Πρόεδρος 15 χρόνια του κόμματος». Τόνισε επίσης «ό,τι διαχειρίζομαι και διαχειριζόμαστε στα συλλογικά μας όργανα είναι, απόρροιας μιας ηγεσίας 15 χρόνων».

«Πριν από τις ευρωεκλογές του είχα αναφέρει πολλές φορές αυτά τα ζητήματα» συνέχισε για τον Αλέξη Τσίπρα, αποφεύγοντας να αναφέρει λεπτομέρειες, αλλά και συμπληρώνοντας ότι «το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είχαν όλοι πλήρη γνώση και μέσα στο κόμμα και στο γραφείο του προέδρου και στην Πολιτική Γραμματεία για τα ζητήματα του κόμματος και για τα οικονομικά».

«Και αυτό που είναι λυπηρό κατά τη γνώμη μου που φαίνεται και από τις καταστάσεις στη Βουλή υπήρξε ένα τεράστιο άνοιγμα πέρυσι στις εκλογές», συμπλήρωσε ότι αυτό συνέβη ενώ γνώριζαν για τη μειωμένη χρηματοδότηση.

Πρόσθεσε ότι «η διαφημιστική σύμβαση που είχε η Αυγή «δεν συνάδει με την κουλτούρα της Αυγής» παρατήρησε, για να υπενθυμίσει ότι «αυτή η σύμβαση σταμάτησε την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών» και «προφανώς αυτή τη σύμβαση την σύναψε όποιος είχε δικαίωμα να την συνάψει πριν γίνω εγώ Πρόεδρος».

«Είναι γνωστά σε όλους και στην προηγούμενη ηγεσία αυτά τα ζητήματα» υπογράμμισε επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Το μόνο που είναι έντιμο είναι να στηριχθεί η τωρινή ηγεσία», πρόσθεσε.

«Οι ευθύνες θα αναληφθούν από τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε ακόμη.

Για την κριτική Σπίρτζη

«Κοιτάξτε καταρχάς υπάρχουν καταστατικές και συλλογικές διαδικασίες για τέτοια ζητήματα και κάθε μέλος ή ομάδα μελών μπορεί να προβεί σε όποια στην επιτροπή δεοντολογίας που λειτουργεί με το σημερινό καθεστώς και θα εξεταστεί, περιέγραψε ο κ. Κασσελάκης.

«Θα σεβαστώ απόλυτα την απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας» συνέχισε, ενώ «θα παρότρυνα τον κ. Σπίρτζη να κάνει με την ίδια θέρμη κριτική στον κ. Μητσοτάκη. Άρα, το να σχολιάζεις απέξω οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει το να βοηθά από μέσα είναι το δύσκολο, η μπάλα στο γήπεδο παίζεται», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή