Φειδίας Παναγιώτου: Σε αγώνα Euro ο ευρωβουλευτής της Κύπρου

Αν και δυσεύρετα τα εισιτήρια του αγώνα, ο Φειδίας Παναγιώτου κατάφερε να πάει στο γήπεδο

Φειδίας Παναγιώτου: Σε αγώνα Euro ο ευρωβουλευτής της Κύπρου
Ο ευρωβουλευτής της Κύπρου Φειδίας Παναγιώτου
Instagram
2'

Ο ευρωβουλευτής της Κύπρου Φειδίας Παναγιώτου πήγε με τον βασικό του συνεργάτη, τον κύριο Λουκάνικο, στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα Euro, παρά τα δυσεύρετα εισιτήρια, κάτι που προκάλεσε βροχή σχολίων κάτω από τη σχετική του ανάρτηση.

«Ελάτε μαζί μου. Πήρα μαζί τον δάσκαλο μου, ο οποίος είναι η πρώτη φορά που πάει σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Και τρέχουμε παιδιά γιατί ο αγώνας έχει αρχίσει», σχολίασε ο ευρωβουλευτής.

Να σημειωθεί πως ο YouTuber έχει προκαλέσει πολλές φορές την κοινή γνώμη κυρίως εξαιτίας των challenges που έβαζε σε πολίτες, όπως να ζητήσει από νεαρό να μασήσει γόπα τσιγάρου για 50 ευρώ. Μετά την κατακραυγή, οι δυο Youtubers διέγραψαν τα επίμαχα challenges από το βίντεο ωστόσο ακόμα και μετά το μοντάζ οι αντιδράσεις ήταν πολλές.

«Τι κερδίζεις με το να ξεφτιλίζεις τα παιδιά για 50 ευρώ;».

«Ντροπή να ξεφτιλίζετε νέα παιδιά για 50 ευρώ! Unfollow και καταγγελία!».

«Δεν φταίτε εσείς. Το 1,1 εκατομμύριο φταίει που σας ακολουθεί, σας έκανε φίρμες και σας θεωρεί πρότυπο».

Με νέο βίντεο στο TikTok, ο Φειδίας Παναγιώτου παραδέχτηκε πως κάνει λάθη και επικαλέστηκε το νεαρό της ηλικίας του. Λίγη ώρα μετά αποκάλυψε τα μυστικά για το πώς κατάφερε να κερδίσει στις Ευρωεκλογές και να αναδειχθεί 3η δύναμη στην Κύπρο.

«Έγινα ο συνδετικός κρίκος μεταξύ γονιού – παιδιού» ανέφερε για τον εαυτό του μεταξύ άλλων.

Στις 16 Ιουνίου ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα ως ευρωβουλευτής. Είναι ένας από τους 720 εκλεγμένους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αρκετούς να αναρωτιούνται αν τελικά ο Φειδίας ήταν μια απολιτίκ ή μια μεταπολιτική ψήφος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή