Φρέντι Μπελέρης: Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Φρέντι Μπελέρης ταξιδεύει στην Αθήνα για να μεταβεί στη συνέχεια στο Στρασβούργο προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Φρέντι Μπελέρης: Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου
1'

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει ο Φρέντι Μπελέρης αμέσως μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα φτάσει μετά την αποφυλάκισή του.

Εκεί θα τον περιμένει αυτοκίνητο, το οποίο θα τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια και πάλι στο αεροδρόμιο, από όπου στις 16:00 θα ταξιδέψει για Στρασβούργο.

Ο Φρέντι Μπελέρης θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό και θα συζητήσουν τόσο για τα της Ευρωβουλής όσο και για όσα συνέβησαν τον καιρό που κρατείτο παράνομα.

Ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έλαβε πενθήμερη άδεια κατόπιν σχετικού αιτήματος στις αλβανικές φυλακές, προκειμένου να βρεθεί στο Στρασβούργο, για να ορκιστεί και να συμμετάσχει στην εναρκτήρια ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου και στις ψηφοφορίες ανάδειξης Προέδρων του ΕΚ και της Κομισιόν.

Ο Φρέντι Μπελέρης την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε και στην πρώτη συνάντηση των Ελλήνων Ευρωβουλευτών που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες.

Για να καταστεί δυνατή η ολιγόλεπτη συμμετοχή του μέσω zoom, χρειάστηκε για ακόμη μια φορά, η υποβολή ειδικού αιτήματος στη Διεύθυνση των φυλακών Φίερι, όπου και κρατείται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
14:59ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σάμο

14:59ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σάμο