Νέο μπρα ντε φερ στον ΣΥΡΙΖΑ - Αύριο συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του ΣΥΡΙΖΑ 

Νέο μπρα ντε φερ στον ΣΥΡΙΖΑ - Αύριο συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία
1'

Νέα αναμέτρηση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και των επικριτών του εντός του κόμματος αναμένεται αύριο.

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη στις 14:00 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη στα Γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, δεν είναι λίγα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εξοργισμένα με τον Στέφανο Κασσελάκη. Όχι μόνο για τη «λάσπη» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά και γιατί ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ στην πρόσφατη συνεδρίασης του οργάνου, που είχε ως βασικό θέμα συζήτησης τη διάσωση των κομματικών Μέσων Ενημέρωσης, απέκρυψε την πρόθεση του να προχωρήσει σε πρόταση εθελουσία έξοδο σε επτά εργαζόμενους του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» - με τους συναδέλφους να αναφέρουν ότι η «πρόταση» ήταν στην πραγματικότητα ή εθελούσια έξοδος ή απόλυση τη Δευτέρα.

Με απλά λόγια, θεωρούν ότι απέκρυψε την αλήθεια από το όργανο, λένε οι πιο ήπιοι. Άλλα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, χρησιμοποιούν πολύ σκληρότερους χαρακτηρισμούς, τους οποίους σκοπεύουν να του χρησιμοποιήσουν όταν συνεδριάσει το όργανο, ξανά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή