Σοφία Ζαχαράκη: Ο Πολάκης δεν πρόσβαλε με χυδαιότητα την Μαρία Συρεγγέλα αλλά κάθε Ελληνίδα

Ανάρτηση της Σοφίας Ζαχαρακη για τον Παύλο Πολάκη και το επεισόδιο σε βάρος της Συρεγγελα

Σοφία Ζαχαράκη: Ο Πολάκης δεν πρόσβαλε με χυδαιότητα την Μαρία Συρεγγέλα αλλά κάθε Ελληνίδα
2'

Διαστάσεις λαμβάνει το χθεσινό επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη και τις απρεπέστατες εκφράσεις του εις βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα.

Το πρωί τη διαγραφή Πολάκη ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μετά το χθεσινό επεισόδιο με τη γραμματέα της ΝΔ.

Αυτό ανέφερε ο κ. Μαρινάκης στο Mega για το χθεσινό επεισόδιο όπου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο Παύλος Πολάκης διαπληκτίστηκε με την γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα που ήταν στο πάνελ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την κάλεσε να «σιωπήσει» και να το «βουλώσει» και εκείνη τον αποκάλεσε ψεύτη και τον κατηγόρησε για το ύφος και το περιεχόμενο των καταγγελιών του.

Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση και της Σοφίας Ζαχαράκη. Σε ανάρτησή της η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αναφέρει:

«Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι το θεμέλιο της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά.

Η «δουλειά» στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία.

Ο κύριος Πολάκης δεν πρόσβαλε με χυδαιότητα την Μαρία @maria_syrengela αλλά κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά. Κόντρα στα στερεότυπα, την υποτίμηση και την αμφισβήτηση. Κόντρα σε κάθε έναν που την αντιλαμβάνεται όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»

Είχε προηγηθεί αντίδραση μέσω social media και από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:18ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Δήλεσι