Σάλος με το «βούλωστο» Πολάκη στη Συρεγγέλα - Να διαγραφεί λένε από την κυβέρνηση

«Η κυρία Συρεγγελά να πάει να κάνει καμία δουλειά», «βούλωστο» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης

Σάλο προκάλεσε για μία ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης μίλησε με ντροπιαστικές εκφράσεις στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, φτάνοντας σε σημείο να της πει «βούλωστο».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέφυγε σε ύβρεις και υποτιμητικές εκφράσεις.

«Η κυρία Συρεγγελά να πάει να κάνει καμία δουλειά», «βούλωστο» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης.

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ο οποίος μιλώντας στο MEGA ζήτησε τη διαγραφή «τώρα» του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη» είπε ο κ. Μαρινάκης.

«Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορεί να είμαστε a la carte ευαίσθητοι» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αντιδράσεις Γεωργιάδη και Ζαχαράκη για το «βούλωστο» Πολάκη

«"Βούλωσε το και άντε να κάνεις καμμία δουλειά…" ο @pavpol2222 χθες στο @AtticaTV_gr προς την @mariasyrengela ο Σύριζα που «μάχεται κατά του σεξισμού»….αγενής, βάρβαρος, φαλλοκράτης αλλά … «προοδευτικός…» επί της ουσίας έλεγε και ψέματα δεν έχουμε κόψει την πρόσβαση των ανασφάλιστων στις Δημόσιες Δομές και τα χθεσινά περιστατικά οφείλονται σε τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ που ήδη λύνεται», σχολίασε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ. Πολάκης δεν προσέβαλε με χυδαιότητα την Μαρία Μαρία Συρεγγέλα - Maria Syrengela αλλά κάθε ελληνίδα που παλεύει καθημερινά» σχολίασε με ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

«Η "δουλεια" στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία πρόσθεσε η κυρία Ζαχαράκη.