Νέα παρέμβαση Μαρινάκη για την επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα

Ο Παύλος Μαρινάκης ζήτησε εκ νέου την διαγραφή του Παύλου Πολάκη 

Νέα παρέμβαση Μαρινάκη για την επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα
Eurokinissi
1'

Σε νέο σχολιασμό του επεισοδίου Συρεγγέλα-Πολάκη προχώρησε με ανάρτησή του στο TikTok ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Αναλυτικά ο ο κ. Μαρινάκης αναφέρει:

«Αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε τι είπε χθες το βράδυ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στην Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα.

Ποια θα ήταν η αυτονόητη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ; O κύριος Κασσελάκης να διαγράψει τον κύριο Πολάκη.

Ούτως ή άλλως δεν ήταν και η πρώτη φορά που έδωσε τέτοιες χυδαίες αφορμές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί γι’ αυτό, πήρε τηλέφωνο για συγγνώμη την Μαρία Συρεγγέλα, όχι ο κύριος Πολάκης αλλά ο κύριος Κασσελάκης. Σαν «εκπρόσωπος» δηλαδή, του Παύλου Πολάκη, ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε κάνει μία ανάρτηση που έδειχνε αμετανόητος. Ξέραμε ότι συγγνώμη σημαίνει και μεταμέλεια, όχι επιμονή σε μία πράξη.

Η συγγνώμη του Κασσελάκη για λογαριασμό του Πολάκη είναι υποκριτική, δεν έχει κανένα νόημα, δεν έχει καμία ουσία. Η συγγνώμη για να έχει νόημα προϋποθέτει πράξεις. Και πράξη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μόνο η διαγραφή, την οποία την έχουμε ζητήσει πάρα πολλές φορές και νομίζω ότι ούτε αυτή τη φορά θα την δούμε»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή