Βορίδης: «Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον Παύλο Πολάκη» για τη φραστική επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα

«Έκτακτο μέτρο η φορολόγηση των υπερκερδών στην ηλεκτρική ενέργεια», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης

Βορίδης: «Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον Παύλο Πολάκη» για τη φραστική επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα, τόνισε ο Μάκης Βορίδης αναφορικά με τα σχετικά σενάρια, επισημαίνοντας παράλληλα πως αυτή η συζήτηση είναι «αρκετά μετά» χρονικά.

«Υπάρχει κυβερνητικό πλάνο» ήταν το σχόλιο του Μάκη Βορίδη στα όσα λέγονται και για τη συνεργασία του ίδιου που χαρακτηρίζεται «δεξιός» πολιτικός και του πρωθυπουργού που χαρακτηρίζεται «κεντρώος».

Αναφορικά με τις ανατιμήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια, ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είπε πως σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις. Τόνισε πως η φορολογία των υπερκερδών είναι έκτακτο μέτρο και όχι μόνιμο.

Σχετικά με τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη σε βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα και ειδικότερα τη φραστική επίθεση στον τηλεοπτικό «αέρα», ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «ο Πολάκης είναι Πολάκης». Αναγνώρισε τη συγγνώμη από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά στηλίτευσε πως δεν τελικά «δεν έκανε κάτι», εννοώντας πως δεν προχώρησε στη διαγραφή του. «Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον κ. Πολάκη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή