«Άγρια Δύση» πάλι η Βουλή με «πιστολιές» Άδωνι – Πολάκη

Όλος ο διάλογος στη Βουλή ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλο Πολάκη 

«Άγρια Δύση» πάλι η Βουλή με «πιστολιές» Άδωνι – Πολάκη
2'

Σε «Άγρια Δύση» μετατράπηκε για ακόμη μια φορά η Βουλή με «πιστολιές» μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη, σε συνέχεια του σήριαλ της προσωπικής τους αντιπαράθεσης.

Συνεχίζοντας την δια social media αντιπαράθεσή τους για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τους ανασφάλιστους οι δύο πολιτικοί μετέφεραν την κόντρα τους στο Κοινοβούλιο με σκληρές εκφράσεις.

Την ώρα που ο υπουργός Υγείας από το βήμα διάβαζε την Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία όλοι οι ανασφάλιστοι πολίτες έχουν πρόσβαση στις δημόσιες δομές της χώρας (νοσοκομεία κλπ) και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαντώντας ουσιαστικά σε όσα του καταλόγισε ο Παύλος Πολάκης, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε προς τον υπουργό ότι δεν ισχύει αυτό και τον κατηγόρησε ότι “δουλεύει” την Βουλή, ενώ παράλληλα σηκώθηκε από το έδρανό του για να αποχωρήσει.

Στρέφοντας την πλάτη του στον κ. Γεωργιάδη άρχισε να αποχωρεί απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ. Ο υπουργός Υγείας τον κάλεσε να μην φύγει, κι όταν ο ίδιος απάντησε στον κ. Γεωργιάδη “αποχωρώ γιατί μας δουλεύεις”, εκείνος ακούστηκε να του φωνάζει “ουστ”.

Οι διάλογοι έχουν ως εξής:

Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε! Κάτσε κάτω να ακούσεις!

Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

Πρόεδρος Επιτροπής: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.

Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αφού ήρθατε στη Βουλή και προκαλέσατε και άλλη φορά, θα καθήσετε να ακούσετε. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις

Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ.

Λίγο αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με ανάρτησή του στο Facebook.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή