Άννα Διαμαντοπούλου: «Στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ ήμουν παρούσα»

«Έδωσα πολλές μάχες», είπε -μεταξύ άλλων- η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αν πρόκειται για εθνικά ζητήματα
Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου επισήμανε πως «στα δύσκολα χρόνια ήμουν παρούσα», απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για απουσία απ' το κόμμα, ωστόσο παραδέχθηκε πως «έλειπα από την κομματική ζωή και αυτό ήταν συνειδητή επιλογή»

«Έδωσα πολλές μάχες για τη χώρα», επισήμανε η ίδια και υπογράμμισε πως «ποτέ δεν ήμουν απομακρυσμένη από την πολιτική ταυτότητα, τη σοσιαλδημοκρατική», την οποία χαρακτήρισε ως την πιο επιτυχημένη. Στη συνέχεια, η Άννα Διαμαντοπούλου ισχυρίστηκε πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε το ΠΑΣΟΚ με νέα ηγεσία και νέα ατζέντα να κάνει τη διαφορά.

Σχετικά με τη συζήτηση «αν το ΠΑΣΟΚ πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή προς τη ΝΔ», «αυτό είναι μια συζήτηση ήττας», είπε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Αμέσως μετά, η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου πρότεινε να τρέξω σε μια διεθνή κούρσα. Ήταν μια εθνική αποστολή».

«Έπρεπε να είχε γίνει αυτοκριτική για όλα τα "θολά" μηνύματα του ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Άννα Διαμαντοπούλου. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν βλέπει κάποια αριστερή ατζέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείσα αν βλέπει κοινό βηματισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου είπε πως «φυσικά και θα υπάρχει συνεργασία με όλα τα κόμματα, πλην φασιστών, αν πρόκειται για το κοινό καλό της χώρας».

«Η μεγάλη επιτυχία και νίκη θα είναι να έχουμε μεγάλη προσέλευση» στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είπε στη συνέχεια βάζοντας τον πήχη προσέλευσης στις 400 χιλιάδες και κάνοντας λόγο για «αλλαγή σκηνικού». Πρόσθεσε πως το στοίχημα θα είναι να ξανασυστηθούμε, να μεγαλώσουμε και να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ σε νέα εποχή».

Σχετικές ειδήσεις