Θεοδωρικάκος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: «Η Ελλάδα μπροστά στις προκλήσεις της εποχής»

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα
Αρχείου - Eurokinissi

Στα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα αναφέρεται με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, με την ισχυρή στήριξη της πλειονότητας των Ελλήνων -ύστερα από την τραγωδία στην Κύπρο, με το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή- ανασυγκρότησε τη χώρα και τους θεσμούς της», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος και προσθέτει:

«Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται μπροστά στις προκλήσεις της εποχής μας. Η ασφάλεια και η βιώσιμη προοπτική των Ελλήνων συνδέεται όλο και περισσότερο με ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, με την αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος και την στρατηγική ενότητας και αξιοποίησης του παγκόσμιου Ελληνισμού».

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος τονίζει ότι «αυτός ο δρόμος απαιτεί νέες μεγάλες αλλαγές και δίκαιες μεταρρυθμίσεις, τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική ζωή. Με σταθερή όμως πάντα την πίστη στην Δημοκρατία μας και στις μεγάλες αξίες που οφείλουμε να υπηρετούμε: Τον πατριωτισμό, την ελευθερία και την αλληλεγγύη».

Σχετικές ειδήσεις