Ράγκουσης: Έχει σημασία ότι ο Τσίπρας προηγείται στις δημοσκοπήσεις για την Κεντροαριστερά

Ραγκούσης: Ζήτησε να υπάρξει ενημέρωση εντός του κόμματος για τις προτάσεις περί των αλλαγών 

Ράγκουσης: Έχει σημασία ότι ο Τσίπρας προηγείται στις δημοσκοπήσεις για την Κεντροαριστερά
1'

Για τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN κλήθηκε να σχολιάσει το εκρηκτικό κλίμα από τη συνεδρίαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου. Ταυτόχρονα, σχολίασε τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια τράπεζα για την οποία είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να καταψηφίσει τη συμφωνία συγχώνευσης της Τράπεζας Αττικής με την Παγκρήτια Τράπεζα αν θέλει να λέγεται κόμμα εξουσίας

«Έχει αναγγελθεί μεγάλο καταστατικό συνέδριο και δεν ξέρουμε τι αλλαγές θέλει ο πρόεδρος. Ζήτηση μια εισήγηση», είπε ο κ. Ραγκούσης.

Ειπώθηκε ότι πρέπει να επιλεγεί άλλη ημερομηνία για το συνέδριο επειδή συμπίπτει με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. «Είναι λάθος», είπε χαρακτηριστικά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μιλήσει τελευταίος την Κυριακή εκείνη», υποστήριξε, εξηγώντας ότι το συνέδριο του ΣΥΡΖΑ θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι ενώ οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ το βράδυ.

«Αν η θέση του προέδρου είναι ‘όποιος δεν συμφωνεί να φύγει’ είναι πολιτική θέση, το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό», είπε και ζήτησε στην επόμενη συνεδρίαση να είναι αυτό το πρώτο θέμα συζήτησης.

«Αλλάξαμε ηγεσία και αντί να αυξήσουμε το ποσοστό μας το μειώσαμε», ανέφερε επίσης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Έχει τη σημασία ότι προηγείται ο Τσίπρας στις δημοσκοπήσεις για την Κεντροαριστερά, πρέπει να καταγραφεί, αλλά δεν είναι θέμα τα πρόσωπα», απάντησε κατόπιν σε σχετική ερώτηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή