Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή: Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί Πολάκη κατά συνεργάτιδας υπουργού

Προσωπική επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σε βάρος συνεργάτη του υπουργού Υγείας. Ο Κασσελάκης έχει ζητήσει το βίντεο 

Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή: Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί Πολάκη κατά συνεργάτιδας υπουργού
2'

Οξεία φραστική επίθεση κατά συνεργάτιδας υπουργού εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στη Βουλή, όπου συζητείτο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» είπε ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, έφθασε στο σημείο να πει: «Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Η συμπεριφορά αυτή του κ. Πολάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού.

athina-linou.jpg

Αναλυτικότερα, η κ. Λινού έσπευσε να υπερασπιστεί τη γυναίκα συνεργάτιδα υπουργού και με δάκρυα στα μάτια της ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Γεωργιάδης: Απορώ αν πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλύψει τον Πολάκη


Τη λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του κ. Πολάκη ζήτησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης από τον πρόεδρο της Βουλής.

«Το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι Απαράδεκτο! Απορώ αν πάλι ο @syriza_gr θα τον καλύψει και αυτή τη φορά που ενώπιον όλων επέδειξε μία τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά» έγραψε σε σχετική του ανάρτηση ο υπουργός Υγείας.

Ο Κασσελάκης ζήτησε το βίντεο

Ο Κασσελάκης ήταν σε σύσκεψη στο γραφείο του στη Βουλή, όταν ενημερώθηκε από συνεργάτες του για το περιστατικό και ζητήσει να δει το σχετικό βίντεο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή