Ο Μαρινάκης καλεί τον Κασσελάκη να διαγράψει τον Πολάκη

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Παύλου Πολάκη κατά συνεργάτιδας υπουργού, σε συνέδριαση επιτροπής της Βουλής. 

Ο Μαρινάκης καλεί τον Κασσελάκη να διαγράψει τον Πολάκη
1'

Την αυστηρή καταδίκη της απαράδεκτης συμπεριφοράς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη κατά συνεργάτιδας υπουργού σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλή, εκφράζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Πολάκης.

Παράλληλα, εκφράζει την ελπίδα «αυτή να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το -ομολογουμένως ευρύχωρο- ποτήρι της ατελείωτης ανοχής του κ. Κασσελάκη και να κάνει, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, το αυτονόητο, διαγράφοντας τον κ. Πολάκη»

«Πλέον δεν πείθει ούτε τους βουλευτές του, όπως φάνηκε και από την ανθρώπινη αντίδραση της κας Λινού στο νέο αυτό παραλήρημα λεκτικής βίας του κ. Πολάκη» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

Η δήλωση του υφυπουργού

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σήμερα στη Βουλή προέβη, για πολλοστή φορά, σε μια απρόκλητη φραστική επίθεση, στρεφόμενος κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Πολάκης έχει χάσει κάθε όριο ευπρέπειας, όπως κι εμείς έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές μπορεί να επιτεθεί χωρίς λόγο και αιτία σε όποιον άνθρωπο βρει εύκαιρο. Αυτή τη φορά επέλεξε μια εργαζόμενη γυναίκα, η οποία, μάλιστα, δεν μπορούσε ούτε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αφού δεν είχε δικαίωμα λόγου. Ελπίζουμε αυτή να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το -ομολογουμένως ευρύχωρο- ποτήρι της ατελείωτης ανοχής του κ. Κασσελάκη και να κάνει, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, το αυτονόητο, διαγράφοντας τον κ. Πολάκη. Πλέον δεν πείθει ούτε τους βουλευτές του, όπως φάνηκε και από την ανθρώπινη αντίδραση της κας Λινού στο νέο αυτό παραλήρημα λεκτικής βίας του κ. Πολάκη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή