Τασούλας: Απεχθής και αηδιαστική επίθεση Πολάκη - Ντρέπομαι που ασχολούμαι μαζί του

Την ντροπή του για τον Πολάκη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής. 

Τασούλας: Απεχθής και αηδιαστική επίθεση Πολάκη - Ντρέπομαι που ασχολούμαι μαζί του
1'

Άμεση ήταν η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα για τη θλιβερή συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε θλιβερό τον κ. Πολάκη, και απεχθή και αηδιαστική τη συμπεριφορά του έναντι εργαζομένης γυναίκας η οποία έκανε τη δουλειά της. Απάδουν της οποιαδήποτε συμπεριφοράς, τόνισε και πρόσθεσε: Αποτρόπαιο και αποκρουστικό ύφος.

Μάλιστα, είπε πως ντρέπεται να ασχολείται με τέτοιους συνάδελφους. «Αισθάνομαι τέτοια ντροπή για τον Κοινοβουλευτισμό όπως αυτός εκπροσωπείται από τον Πολάκη. Δε θα του επιτρέψω σε χυδαίο ζήτουλα προσοχής να προσβάλει. Ταπεινωτική, υβριστική συμπεριφορά. Παύει να γίνεται ανεκτή. Ανυπόφορο. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να βυθίζει διαρκώς την εικόνα μας προς τον βούρκο του. Θα εξαντλήσω τη βαρύτητα του Κανονισμού της Βουλής. Απρεπής συμπεριφορά».

Σε αυτό το σημείο, απέδωσε μομφή στον Παύλο Πολάκη και ανακοίνωσε την περικοπή του μισθού του. «Εάν συνεχίσει, θα βοηθήσει πολύ με τη χυδαιότητα τα οικονομικά της χώρας. Θα έχουμε και επαχθέστερα εάν συνεχίσει» προειδοποίησε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή