Πολάκης για Λινού: «Να ζητά συγγνώμη για αυτήν, όχι για εμένα»

Αμετανόητος συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εξαπέλυσε «πυρά» και κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού

Πολάκης για Λινού: «Να ζητά συγγνώμη για αυτήν, όχι για εμένα»
1'

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης που διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το bullying που εξαπέλυσε εναντίον συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Σε δήλωσή του στις τηλεοπτικές κάμερες για το bullying που οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης επέμεινε ότι η συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας «κουνούσε υποτιμητικά το κεφάλι της».

«Εγώ παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου», δήλωσε ο κ. Πολάκης στον Alpha, υποστηρίζοντας πως «μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της», ισχυρίστηκε ο βουλευτής.

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε: «η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».

Ξέσπασε σε λυγμούς η Λινού

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», είπε η Αθηνά Λινού, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη στην συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδης.

«Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», συμπλήρωσε η Αθηνά Λινού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή