Ο Πολάκης πήρε τηλέφωνο τη Λινού και ζήτησε τον λόγο

Ο Πολάκης, πριν από τη διαγραφή του, πήρε τηλέφωνο τη Λινού και της ζήτησε τον λόγο γιατί ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του.

Θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα στην Eπιτροπή Kοινωνικών Yποθέσεων της Βουλής με «πρωταγωνιστή» τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των μελών της επιτροπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε απρόκλητη προσωπική επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη επειδή δεν του άρεσε η έκφραση του προσώπου της. Η τοποθέτησή του απέσπασε την αντίδραση αλλά και το ξέσπασμα της Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», είπε η Αθηνά Λινού.

Μάλιστα, αμέσως μετά και λίγο πριν ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, ο Παύλος Πολάκης κάλεσε στο τηλέφωνο την κ. Λινού και ζήτησε τον λόγο γιατί ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του.