Πολάκης εναντίον όλων - «Ντου» σε Λινού, Τασούλα και θέλει... επιστροφή στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Νέο κρεσέντο από τον Παύλο Πολάκη λίγες ώρες μετά το επεισόδιο με συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας

Πολάκης εναντίον όλων - «Ντου» σε Λινού, Τασούλα και θέλει... επιστροφή στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
2'

Δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί ο Παύλος Πολάκης τις συνέπειες των πράξεών του καθώς ώρες μετά τα όσα επαίσχυντα εξαπέλυσε κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, ζητά και τα... ρέστα!

«Δεν φτάνουν οι αγάπες όταν έχεις αποκάλυψη τεράστιου σκανδάλου ότι αντί για 330κ δίνουμε … και έχεις απέναντι σου συνεργάτιδα που κάνει μορφασμούς υποτίμησης και της λέω απολύτως καμία βρισιά κατάγομαι από τόπο που σέβονται τις γυναίκες! Όταν κάνει γκριμάτσες και λες κλέβουν 1,5 δις τι να της πω να της δώσω γαρύφαλλο ; Δεν έχω μιλήσει με Κασσελάκη», ανέφερε στο περιστύλιο της Βουλής ο Πολάκης

Στη συνέχεια στράφηκε κατά της Αθηνάς Λινού, η οποία δάκρυσε με όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια της, αναφέροντας: «Ειπα λοιπόν ότι ήταν υποκριτικό και ψεύτικο το κλάμα κατά παραγγελία μετά από 2 ομιλητές όταν έγινε το γεγονός ακόμα και άλλοι μετακλητοί Γεωργιάδη γελούσαν γιατί έβλεπαν τι έκαναν κ μετά την έπιασε ευαισθησία. Αυτό είναι συγκεκριμένο στήσιμο επίδειξης οι ευαισθησίας».

«Το ζουμί είναι ότι ο λαός αποφασίσει αν κάποιος είναι βουλευτής Ή όχι, τα μέλη του κόμματος αποφασίζουν για διαγραφή. Έχω τεθεί εκτός ΚΟ», πρόσθεσε.

«Συνεχίζω επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για ήθος και ουσία αυτών που λέω προτείνω η ΝΔ έχει ενοχληθεί γιατί έχω αλαφρώσει από πολλούς από τα σκάνδαλα που έχω βγάλει», συνέχισε.

Από τα βέλη του Πολάκη δεν ξέφυγε και ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, τον οποίο αποκάλεσε «ζήτουλα»: «Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,4 δις κύριε πρόεδρε της Βουλής, είναι αυτοί που κάνανε 1,5 δις απευθείας αναθέσεις όχι εγώ που αποκάλυψε πολλά».

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΚΟ, αναφέροντας «Θα δούμε μετά το συμβούλιο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή