«Φτιάξε νέο κόμμα» προτρέπουν τον Παύλο Πολάκη

Αρκετοί στα social media προτρέπουν τον Παύλο Πολάκη να φτιάξει νέο κόμμα με τον ίδιο να διαμηνύει σε κάθε τόνο: «Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην ούτε νυν!»
Ο Παύλος Πολάκης
INTIME NEWS

Όλοι οι προβολείς στρέφονται πάνω στον Παύλο Πολάκη την επομένη της διαγραφής του από την ΚΟ και μέχρι το καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου θεωρείται βέβαιο πως άπαντες εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα αναρωτιούνται «πού το πάει» ο Σφακιανός και αν θα επιλέξει να κινηθεί αυτόνομα με τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, όπως αναφέρει η Απογευματινή.

Ο Χανιώτης βουλευτής ενίσχυσε αυτό τον προβληματισμό εξαπολύοντας επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και στον Αλέξη Τσίπρα σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε ειδική αναφορά στη μεγάλη συμπαράσταση που δέχθηκε στα social media με χιλιάδες σχόλια και αντιδράσεις χρηστών να τον προτρέπουν να «πάρει» τον ΣΥΡΙΖΑ ή να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. «Κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω. Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω», τόνισε.

Πάντως, αρκετοί στα social media προτρέπουν τον Παύλο Πολάκη να φτιάξει νέο κόμμα με τον ίδιο να διαμηνύει σε κάθε τόνο: «Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην ούτε νυν!».