Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Η προσοχή μας στραμμένη στην τιθάσευση των τιμών

Η μηνιαία συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Intime News

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και να εκφράσω τη βαθιά μου οδύνη για τον θάνατο αθώων παιδιών στα υψώματα του Γκολάν. Αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι υπάρχει ανάγκη στη Λωρίδα της Γάζας να υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός που θα συμπαρασύρει και το βόρειο μέτωπο Ισραήλ-Λιβάνου. Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να μένει απαθής», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στα θέματα της εσωτερικής επικαιρότητας και καθώς αρκετοί συμπολίτες μας προετοιμάζονται για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου, θέλω να γνωρίζετε ότι η προσοχή της κυβέρνησης παραμένει στραμμένη στο μέτωπο της τιθάσευσης των τιμών. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ενθαρρυντικές και τον μήνα Ιούλιο υπήρξε σχετική αποκλιμάκωση των τιμών στα σούπερμαρκετ. Πιστεύω το πλέγμα μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση έχει αρχίσει και αποδίδει και βέβαια συνεχίζουμε και ελέγχους στην αγορά σε όλο το πλαίσιο της εφοδιαστικής αλυσίδας»,

Την Τρίτη, υπό τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές και για τα μέλη της κυβέρνησης.

Να σημειωθεί πως αύριο (Τρίτη 30/7) είναι προγραμματισμένη η τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, λίγα 24ωρα προτού κλείσει η Βουλή στις 2 Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις