Μαρινάκης: «Δεν τρελάθηκα με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων»

Τι είπε ο Παύλος Μαρινάκης για το σόου με τον «μυστικό δείπνο»
Eurokinissi

Στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σήμερα (29/7) κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, λέγοντας πως «δεν μου άρεσε».

Συμπλήρωσε ωστόσο πως αν άρεσε ή δεν άρεσε σε κάποιον η τελετή έναρξης είναι θέμα προσωπικό. Για το άτομό του ωστόσο, είπε πως «δεν τρελάθηκα με την τελετή έναρξης».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς σχετικά με τα δημοσιεύματα για το σόου με τις drag queens σε μυστικό δείπνο, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε πως δόθηκε μια επίσημη απάντηση από τους διοργανωτές, σύμφωνα με την οποία το όλο θέαμα δεν παρέπεμπε στον μυστικό δείπνο και «αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε».

Πρόσθεσε όμως πως «σε κάθε περίπτωση όλες αυτές εικόνες δεν μου άρεσαν», αναγνωρίζοντας παράλληλα πως η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν ενδείκνυται για προσωπικές τοποθετήσεις. Τέλος, παρέπεμψε στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σχετικά με το επίμαχο σόου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.