Συνεχίζεται η εσωκομματική σύγκρουση για τον Πολάκη – Κεχαγιά: Δεν θα επιστρέψει άμεσα στην ΚΟ

Την ίδια στιγμή, τα σενάρια για το μέλλον του κύριου Πολάκη, συνεχίζονται

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές συγκρούσεις για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους υποστηρικτές του Χανιώτη βουλευτή να ζητούν την επιστροφή του.

Την ίδια στιγμή, τα σενάρια για το μέλλον του κ.Πολάκη, συνεχίζονται, αν και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, απέκλεισε την άμεση επανένταξη του στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θέλω να σας θυμίσω ότι ο κ.Πολάκης απομακρύνθηκε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από μερικές ημέρες. Το να ακούγονται σενάρια επιστροφής, δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται. Δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, απάντησε εμμέσως, πλην σαφώς, προς την πλευρά της Όλγας Γεροβασίλη, που έκανε λόγο για «μισή διαγραφή», σημειώνοντας πως «ο κ.Πολάκης διαγράφηκε για λόγους αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς. Όταν διεγράφη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από την Κ.Ο., πριν από μερικά χρόνια, δεν τέθηκε θέμα “μισής διαγραφής”», υπογράμμισε η Βούλα Κεχαγιά.

Τέλος, επισήμανε πως δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο αίτημα για παραπομπή του Χανιώτη βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας.

Υπενθυμίζεται, ότι η πέντε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκουν στη στενή προεδρική ομάδα και είναι και ταυτόχρονα οπαδοί και πρώην συνεργάτες του Παύλου Πολάκη, με κοινή δήλωση τους παρέχουν επίσης πλήρη στήριξη στον κρητικό βουλευτή τονίζοντας ότι η διαγραφή του από την ΚΟ, «μόνο κακούς οιωνούς επιφυλάσσει για την πορεία του κόμματος». Πρόκειται για τους Γιαπιτζή Μιχάλη, Μπεχράκη Λεωνίδα, Οικονόμου Θανάση, Σαραντοπούλου Μαύρα και Χατζησάββα Μάρκο.