Γιαννούλης: Περιμένω απαντήσεις από Περιφέρεια, Πολεοδομία, Πολιτεία για την πισίνα Κασσελάκη

Σάλος από το δημοσίευμα για κατασκευή αυθαίρετης πισίνας από τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες. 

Συγκεκριμένες απαντήσεις από την ελληνική Πολιτεία, το συντεταγμένο κράτος, την Περιφέρεια και την Πολεοδομία, για το δημοσίευμα σχετικά την κατασκευή αυθαίρετης πισίνας στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,83.

«Σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν συντεταγμένες διοικητικές δομές οι οποίες θα πρέπει να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει. Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση είναι ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι. Ανέβασε στα ουράνια αυτό το θέμα το οποίο προέκυψε από ένα ρεπορτάζ, αλλά τα ρεπορτάζ για τη διαφθορά, για τα Τέμπη, για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, τα θεωρεί fake news» επισήμανε επιπροσθέτως.

Για την ακρίβεια στις τουριστικές περιοχές, είπε πως υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της σχέσης κόστους και οφέλους και εξήγησε: «Μπορεί ένας προορισμός να είναι ακριβός γιατί θα είναι αντίστοιχος με την ποιότητα υπηρεσιών, υποδομών και δυνατοτήτων που προσφέρει. Όμως, στην Ελλάδα, το στοιχείο της απληστίας είτε στον υπερπληθυσμό, είτε στην κατάχρηση της κρουαζιέρας, είτε στην ανοχή απέναντι στην αισχροκέρδεια ολιγοπωλιακών συμφερόντων, επιτρέπει να ακολουθούνται τέτοιου είδους πρακτικές».