Βασιλειάδης για την πισίνα Κασσελάκη: «Αν υπάρχει παρανομία θα επιβληθούν κυρώσεις»

Όσα εξήγησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης για το θέμα με την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Βασιλειάδης για την πισίνα Κασσελάκη: «Αν υπάρχει παρανομία θα επιβληθούν κυρώσεις»
2'

Στο θέμα με την αυθαίρετη πισίνα του σπιτιού το οποίο διατηρεί στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Γιώργος Βασιλειάδης επισημαίνοντας ως αν υπάρχει παρανομία, θα υπάρξουν κυρώσεις.

Ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «δεν είναι το μείζον ζήτημα της πολιτικής συγκυρίας το αν έχει ο Κασσελάκης πισίνα». «Νομίζω πως δεν αξίζει στην πολιτική συγκυρία να ασχολούμαστε με ζητήματα, που είναι δευτερεύοντα σε σχέση με την πραγματική επικαιρότητα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε πως «θα ακούσω τις αιτιάσεις του Στέφανου Κασσελάκη. Νομίζω απάντησε μέσω των social media ότι προϋπήρχε αυτή η κατασκευή εκεί πέρα, επομένως δεν είναι κάτι καινούριο... Αυτό θα φανεί. Εγώ αυτό ακούω (σ.σ. ανακαίνιση της υπάρχουσας δομής), θα φανεί (αν προϋπήρχε). Αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί τις επόμενες ημέρες και, προφανώς, θα υπάρξουν κυρώσεις, που προβλέπει ο νόμος».

Σε ερώτηση αν οι αποκαλύψεις αυτές για τον Στέφανο Κασσελάκη οφείλονται και στο γεγονός πως ο ίδιος έχει επιλέξει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, ο κ. Βασιλειάδης είπε: «Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του. Έχει κάνει την αυτοκριτική του, ελπίζουμε όλοι πως αυτό θα σταματήσει να είναι το κυρίαρχο για εκείνον».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αν η ερώτηση για την αντιμετώπιση της εκτεταμένης διαφθοράς σε πολιτικά κόμματα και κρατικούς φορείς, που κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία Αποστολάκη, αποτελεί μέσο για να «καλύψει» τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το θέμα της πισίνας Κασσελάκη, ο κ. Βασιλειάδης εκτίμησε πως «δεν νομίζω ότι είναι κίνηση αντιπερισπασμού».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή