ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεχαγιά «αδειάζει» τον Πολάκη – «Εκτιμούμε το έργο της κυρίας Λινού»

«Δεν αγνοούμε και δεν υποτιμούμε το κοινωνικό έργο της κυρίας Λινού», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
EUROKINISSI.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, υπογράμμισε πως «δεν έχει υπάρξει καταγγελία από κάποιο μέλος ή στέλεχος εις βάρος του κύριου Πολάκη έως τώρα», μιλώντας για το απαράδεκτο περιστατικό με την επίθεση του βουλευτή Χανίων εις βάρος συνεργάτιδας του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακόμη, στάθηκε στο κοινωνικό έργο που προσφέρει η Αθηνά Λινού, τονίζοντας πως «δεν μπορώ να υπεισέλθω σε μία αντιπαράθεση δύο στελεχών, μία βουλευτή και ενός προβεβλημένου στελέχους και μέχρι πρότινος βουλευτή, εμείς όμως εκτιμούμε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η κυρία Λινού.

Ο κ. Πολάκης απομακρύνθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα για το συγκεκριμένο συμβάν με μία λεκτική αστοχία, απέναντι σε μία συνεργάτιδα του κ. Άδωνι Γεωργιάδη», μιλώντας στην ΕΡΤ.

Για την ανοικτή υπόθεση με τον Χρήστο Σπίρτζη και το ενδεχόμενο διαγραφής του, σημείωσε ότι «είναι ένας ενήλικος άνθρωπος. Πρόκειται για ένα πολύ προβεβλημένο και άξιο στέλεχος. Αν ήθελε να πάρει μία τέτοια απόφαση (σ.σ. αποχώρησης) θα την έπαιρνε μόνος του, και όχι επειδή τον εξωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις