Πολάκης: Νέα επίθεση εναντίον της Αθηνάς Λινού

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τα βάζει και με τη Βούλα Κεχαγιά που τον «άδειασε». 

Πολάκης: Νέα επίθεση εναντίον της Αθηνάς Λινού
INTIME.
2'

Στο στόχαστρό του έβαλε πάλι σήμερα ο Παύλος Πολάκης τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, δύο εβδομάδες μετά την αντίδρασή της στην προσβλητική του συμπεριφορά έναντι συνεργάτιδα του υπουργείου Υγείας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, στάθηκε στο κοινωνικό έργο που προσφέρει η Αθηνά Λινού, τονίζοντας πως «δεν μπορώ να υπεισέλθω σε μία αντιπαράθεση δύο στελεχών, μία βουλευτή και ενός προβεβλημένου στελέχους και μέχρι πρότινος βουλευτή, εμείς όμως εκτιμούμε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η κυρία Λινού.

Με σκωπτικό τρόπο απαντά στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, η οποία ανέφερε ότι η Κουμουνδούρου εκτιμά το κοινωνικό έργο της κυρίας Λινού και θέτει ερωτήματα για σύμβαση της «Πρόληψις» με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την παροχή δεκατιανών σε μαθητές.

Ο κ. Πολάκης, που παραθέτει σελίδες της σύμβασης, ρωτά γιατί δεν αναφέρονται τα σχολεία που ωφελούνται, ενώ διαμαρτύρεται για τον όρο της σύμβασης που αφορά στον έλεγχο της παραλαβής των γευμάτων.


Αναλυτικά ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Για να εκτιμησουμε και μεις «το κοινωνικο εργο της κυριας Ληνου» …..
Μήπως μπορουμε να μαθουμε τα εξης:
1) Ποια ειναι τα σχολεια στην Περιφερεια Στερεας Ελλαδας που εδωσε η Αστικη μη Κερδοσκοπικη «ΠΡΟΛΗΨΙΣ» το δεκατιανο με τοστ ή φρουτο κλπ για το σχολικο ετος 2023-24 και ελαβε 1.000.000 ευρω !
Στη συμβαση αναφερονται απλα 3.700 «ωφελουμενοι μαθητες»,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!!
Τι συμβαση ειναι αυτη;;;;
2) Σε ποια συμβαση σε μπανανια της κεντρικης Αφρικης ,υπαρχει ο ορος «αν παρελθει απρακτη(ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμια των 20 ημερων απο την υποβολή των παραστατικων απο το ινστιτουτο ,τεκμαιρεται η προσηκουσα παραλαβη των πεπραγμενων απο την επιτροπη παρακολουθησης της Περφερειας”!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΔΕΚΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!
Τα στοιχεια στις φωτο !
Φωτο 1 περιφερειαρχης Στερεας Ελλαδας Φανης Σπανος!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ…..
Προσεξτε τα στοιχεια να ειναι ΑΛΗΘΗ!!!!
ΥΓ .Για το Γιαννιτση θα πουμε σύντομα,κυρια Ληνού και κυριε Σπανε…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή