Γεωργιάδης εναντίον Κασσελάκη: Από τη Μύκονο όλα μπορεί να φαίνονται απλά

Ο υπουργός Υγείας προσκαλεί τον Στέφανο Κασσελάκη «να πάμε σε όποιο νοσοκομείο θέλει να μιλήσουμε»
INTIME NEWS

Απάντηση σε υψηλούς τόνους στον Στέφανο Κασσελάκη για ανάρτηση που έκανε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης για τον ίδιο έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω Χ.

«Από την Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της Αυγής όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας προσκαλεί τον Στέφανο Κασσελάκη «να πάμε σε όποιο νοσοκομείο θέλει να μιλήσουμε με ανοικτές τις κάμερες με τους εργαζομένους για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και την περίοδο ΝΔ στο ΕΣΥ!».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Τελικά ο κ. Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ομοιάζει στον Παύλο Πολάκη και σε αυτό. Όπως ο Παύλος συχνά ανεβάζει αναρτήσεις εναντίον μου στο Facebook μεταμεσονύκτια και τις βλέπω το πρωί, έτσι και ο Στέφανος κάνει πλέον κάθε βράδυ το ίδιο αλλά στο τουίτερ. Προς ενημέρωση του χθες εγώ θα μπορούσα να έχω μπει στο Νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς να σταματήσω στους συγκεντρωθέντες αλλά επέλεξα να πάω και να κάνω διάλογο μαζί τους διότι αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό. Η κα Πρόεδρος που βλέπετε στο βίντεο ήταν σοβαρή στην κριτική της και μετά μείναμε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και με αρκετά αλλά μέλη του Συλλόγου και μιλήσαμε για επιπλέον μία ώρα. Σας διαβεβαιώ ότι ο διάλογος μαζί τους ήταν εποικοδομητικός. Από την Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της Αυγής όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Επί της ουσίας χθες στη Ρόδο με τον κ. Περιφερειάρχη ανακοινώσαμε την επίσημη έναρξη κατασκευής και πλήρους λειτουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου, αίτημα δεκαετιών, ανακοίνωσα την έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη 50 νοσηλευτών για το νοσοκομείο και με τον κ. Δήμαρχο Ρόδου λύσαμε ένα σημαντικό θέμα για την κατασκευή του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Υγείας στο Γεννάδι. Και ναι όσο είμαι Υπουργός τα προβλήματα δεν θα κρύβονται κάτω από το χαλί, αλλά ούτε και θα υποσχόμαστε παραμύθια στον κόσμο για να τους κοροϊδεύουμε. Όσα όμως μπορούν να γίνονται θα γίνονται. Και φυσικά ο κ. Κασσελάκης είναι προσκεκλημένος μου να πάμε σε όποιο Νοσοκομείο θέλει να μιλήσουμε με ανοικτές τις κάμερες με τους εργαζομένους για την περίοδο Σύριζα και την περίοδο ΝΔ στο ΕΣΥ!».