Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Γιαννούλη ότι πρότεινε αποχώρηση βουλευτών

Συνεχίζοντας τα αλλημαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ και ενώ ο πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης παραθερίζει στη Μύκονο. 

Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Γιαννούλη ότι πρότεινε αποχώρηση βουλευτών
1'

Σε απίστευτη καταγγελία κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη προχώρησε ένας εκ των πέντε μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απαίτησε την επαναφορά του βουλευτή Χανίων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τη διαγραφή του.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Χατζησάββας, κατηγορεί τον Χρήστο Γιαννούλη ότι σε διαδικτυακή σύσκεψη της «ομάδας των 87» πρότεινε την αποχώρηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την κοινοβουλευτική ομάδα.

Στη δημόσια ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος Μάρκος Χατζησάββας αναφέρει: «(Ξανά)λέω ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόβατα, ενώ όποτε κλήθηκαν να παρέμβουν το έκαναν με περισσή σοφία.

Αν ισχύει αυτό που κυκλοφοράει εδώ και 2 μέρες και ΔΕΝ διαψεύστηκε, ότι "ο Χρήστος Γιαννούλης στην πανελλαδική μάζωξη των 87 έθεσε ως ρεαλιστική δυνατότητα την αποχώρηση βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ… πρόκειται για την 2η φάση της πρόσφατης αποστασίας του περασμένου Σεπτέμβρη!», είπε, συμπληρώνοντας: «Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ… και σας βλέπουμε!".

Η διαδικτυακή σύσκεψη της "ομάδας των 87" συνέβη πράγματι την Τρίτη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε όντως τέτοια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι, χωρίς -σε καμία περίπτωση – να πλειοψηφήσει μεταξύ των συμμετεχόντων.

Αντίθετα, πάρθηκε απόφαση η ομάδα να μην ανεχτεί καμία διαγραφή για έκφραση γνώμης, όπως αυτή με την οποία απειλείται ο Χρήστος Σπίρτζης, στις 23 Αυγούστου, όταν και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα του η Επιτροπή Δεοντολογίας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή