Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης να πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα

Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά, επισήμαναν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν, σημειώνουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο ραδιόφωνο.

«Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα. Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον Μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην «προσγείωση» στην πραγματικότητα» παρατήρησαν.