Τσέκερης: «Με την κατάσταση στην Αυγή ο Κασσελάκης ούτε στην ΔΕΘ μπορεί να σταθεί»

Ο Άγγελος Τσέκερης στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η διοίκηση της εφημερίδας και του σταθμού ενημερώνει τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μισθούς και επίδομα άδειας ούτε και ξέρει αν θα βρεθούν και ποτέ»

Τσέκερης: «Με την κατάσταση στην Αυγή ο Κασσελάκης ούτε στην ΔΕΘ μπορεί να σταθεί»
1'

Νέα ανάρτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην εφημερίδα Αυγή, μεταφέροντας την αγωνία των απλήρωτων εργαζομένών της έκανε ο πρώην διευθυντής της, Άγγελος Τσέκερης.

Ο Άγγελος Τσέκερης στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η διοίκηση της εφημερίδας και του σταθμού ενημερώνει τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μισθούς και επίδομα άδειας ούτε και ξέρει αν θα βρεθούν και ποτέ». Ταυτόχρονα, όπως προσθέτει, η εφημερίδα Αυγή έκλεισε «χωρίς σχέδιο, χωρίς σκοπό, χωρίς να ξέρει τι θέλει να κάνει, ο 7ος της Κουμουνδούρου έσφαξε ένα φύλλο που βγαίνει καθημερινά από το 1952, με εξαίρεση τη χούντα. Χωρίς κανένα όφελος - γιατί από τότε οι εργαζόμενοι είχαν επισημάνει ότι δεν είναι το καθημερινό φύλλο που επιβαρύνει οικονομικά την εφημερίδα. Έτσι, γιατί μπορούσε».

Και μάλιστα, υπονοεί ότι το κλείσιμο της εφημερίδας έχει εκδικητικό χαρακτήρα καθώς, όπως σημειώνει: «Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το κλείσιμο της καθημερινής Αυγής ούτε προϊόν κάποιας οικονομικής μελέτης ήταν, ούτε ενέργεια βασισμένη σε κάποιο σχέδιο βιωσιμότητας. Έτσι απλά την έκλεισαν. Προφανώς τσαντισμένοι από το άρθρο του Καρτερου την προηγούμενη Κυριακή. (23/6/2025 «ο ΣΥΡΙΖΑ “άντεξε”; Μπράβο, συνεχίστε τα ίδια..».

Παράλληλα επισημαίνει ότι «ε την κατάσταση στην Αυγή ο Κασσελάκης ούτε στην ΔΕΘ μπορεί να σταθεί, ό,τι και να πει, γι' αυτό θα τον ρωτάνε, άντε και για την δεξαμενή νερού»

Η ανάρτηση του Άγγελου Τσέκερη:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή